Η Haimanis Group είναι μια τεχνική κατασκευαστική εταιρία που εξειδικεύεται στην ανέγερση πολυτελών διαμερισμάτων και σύγχρονων επαγγελματικών κτιρίων.

Η έδρα και τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας βρίσκονται στο πολυτελές συγκρότημα γραφείων και καταστημάτων High Center (Λεωφόρος Γαλατσίου 7 & Κωστή Παλαμά 2 – 8 στον 2ο όροφο). Το κτίριο High Center έχει συνολική επιφάνεια 13.000 τ.μ, την κατασκευή του οποίου πραγματοποίησε η Haimanis Group το 1992.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την ικανοποίηση των αναγκών για σύγχρονη κατοικία, που επιτυγχάνουμε κατασκευάζοντας έργα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

Στόχος μας είναι η ανέγερση πολυτελών κτιρίων διαμερισμάτων, γραφείων και καταστημάτων σε προνομιακές περιοχές, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Κύριο μέλημά μας είναι ο ιδανικός συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας, η σωστή αξιοποίηση του χώρου και η εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών.

Επιτυγχάνουμε τον στόχο μας χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση των στελεχών και των συνεργατών μας, τη διαρκή ενημέρωσή μας για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τη διάθεση για σωστή δουλειά με συνέπεια και ειλικρίνεια. Κάθε έργο που αναλαμβάνει και παραδίδει η εταιρία μας υποστηρίζεται από έμπειρους σύμβουλους μηχανικούς, εξειδικευμένους τεχνικούς, αναλυτές και γνώστες της αγοράς ακινήτων.

Σήμερα, έχοντας συμπληρώσει 40 και πλέον έτη δραστηριότητας στον χώρο της κατασκευής, έχουμε την ικανότητα να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Η επιτυχία της εταιρίας μας οφείλεται στο γεγονός ότι παραδίδουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που επιθυμεί ο πελάτης, σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντοτε εντός του ορισμένου χρόνου παράδοσης. Αξίωσή μας είναι να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν ένα σπίτι όμορφο, λειτουργικό, άνετο και πάνω από όλα γερό, ανθεκτικό και σίγουρο.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

• Παρέχουμε χρηματοοικονομική κάλυψη των ακινήτων που κατασκευάζουμε.


• Είμαστε σε θέση να χρηματοδοτήσουμε έως και το 100% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, με τα πιο ευνοϊκά επιτόκια και τους καλύτερους όρους της αγοράς, λόγω της αποκλειστικής συνεργασίας μας με τις πιο γνωστές και αξιόπιστες τράπεζες του χώρου.


• Σας προτείνουμε τους τρόπους χρηματοδότησης και την τράπεζα που καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας.


• Το εξειδικευμένο τμήμα Real Estate της Haimanis Group, είναι σε θέση να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας.


• Χάρη στο άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, την βαθύτατη γνώση της αγοράς και την πολύχρονη εμπειρία μας, σχεδιάζουμε λύσεις για την επικερδή εκμετάλευση της ιδιοκτησίας σας με το σύστημα της αντιπαροχής και με τους πιο συμφέροντες όρους συνεργασίας.


• Σας παρέχουμε τη δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης της κατασκευής.


• Έμπειροι αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί και διακοσμητές εσωτερικών χώρων σας συμβουλεύουν και υλοποιούν με φαντασία και δημιουργικότητα τις ιδέες σας.


• Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένη οργάνωση και επίβλεψη κατασκευών


• Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις και πρακτικές εφαρμογές για την πλήρη λειτουργικότητα και την αξιοποίηση κάθε χώρου του σπιτιού σας, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.


• Σας παρέχουμε πρόσβαση σε διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρίες με στόχο την μέγιστη δυνατή προστασία της περιουσίας σας.


• Σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση από ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.


• Στόχος μας είναι να σας διευκολύνουμε να επιλέξετε την ασφαλιστική κάλυψη που επιθυμείτε και να την προσαρμόσουμε στις δικές σας ανάγκες.


Δίνουμε αξία στο χρόνο σας!